Vezessen luxusautókat a

SevenPoint2 Elite Car Club-bal

Elite Car Club

A SevenPoint2® Elite Car Club Program egy izgalmas lehetőség azoknak a Partnereinknek, akik legalább Platinum Csoportvezető szintet érnek el és tartanak meg a SevenPoint2® Kompenzációs Terve szerint.

Az Elite Car Club akár 1 000 $-t is fizethet havonta fehér luxusautójának fenntartására, ha legalább Platinum Csoportvezető státusszal rendelkezik. Ön dönt, hogy a következő fehér luxusautók közül melyiket választja: Mercedes Benz, BMW, Cadillac, Range Rover, Lexus, Infinity és még sok más!

A Platinum Csoportvezetői státusz megerősítéseként a SevenPoint2® küld Önnek egy egyszerű, de ízléses matricakészletet az autójára.

A SevenPoint2® ehelyett egy általános havi kompenzációs csomagot programot is nyújt, ugyanis nem mindenkinek van szüksége, vagy nem mindenki vágyik luxusautóra. Ebben az esetben a SevenPoint2® 300 $ készpénzt fizet a Platinum Csoportvezetőknek. További információkat talál a SevenPoint2® Kompenzációs Tervében.Hogyan válhatok jogosulttá

Amikor eléri és meg is tartja a Platinum vagy afölötti szintet, jogosulttá válik az Elite Car Bónuszra! Az Elite Car Bónusz felhasználásához vásárolnia vagy bérelnie kell egy a listában szereplő fehér luxusautót (ellenőrizze a régiós listában szereplő autókat). Alternatívaként választhat egy 300 $/hó összegű juttatást is, amelyet bármely más autóra költhet. Minden autón fel kell tüntetni a megadott SevenPoint2® matricákat. Miután regisztrálta az autóját, az Elite Car Club Bónusz 600 $/hó összegről indul és a rangjával együtt növekszik:

  • Platinum 600 $/hó
  • Emerald 700 $/ hó
  • Ruby 800 $/ hó
  • Diamond 900 $/ hó
  • Black Diamond és fölötte 1000 $/ hó

Azok a Partnereink, akik jogosulttá válnak az Elite Car Club Bónuszra, de nem tudják regisztrálni az autójukat, még mindig részesülnek a havi 300 $ összegű juttatásból.