Küldetés és Jövőkép

Mindenki érzi a SevenPoint2-t körülvevő különleges és izgalmas energiát®. Amíg a világ a sötétben tapogatózik az egészséget és jólétet érintő témákban, mi forradalmasítjuk a globális jó közérzetet és a pénzügyi fitneszt a Lúgosító Mozgalommal, bebizonyítva azt, hogy semmi sem állíthatja meg azt az ötletet, aminek eljött az ideje. Arra kérjük, csatlakozzon hozzánk a „Health Made Simple” (Egészség egyszerűen) üzenet eljuttatásában a világ minden részére!

Küldetésünk:

A SevenPoint2® szeretné, ha közösen terjesztenék a „Health Made Simple” (Egészség egyszerűen) filozófiát. Köztudott, hogy a savas test tárolja a zsírt és a mérgező anyagokat, amivel elősegíti a betegségek kialakulását. Másrészt, a kiegyensúlyozott pH-val rendelkezők teste természetes védekező erejének segítségével el tudja érni az ideális testsúlyt és egészséget. Az egészség nem is olyan bonyolult. A testet csak el kell látni a megfelelő tápanyagokkal, a többiről már egyedül is gondoskodik. A SevenPoint2-nál® a küldetésünk a világ egészségügyi állapotának javítása a „Health Made Simple” (Egészség egyszerűen) programmal és Sevenpoint2® termékcsoportjával!

Jövőképünk:

A jövőképünk világos és egyszerű... Egymillió ember hozzásegítése a lúgosításhoz és tízezer ember pénzügyi függetlenségének megteremtése. Határozott és egyedi személyes kötelességünkként fogjuk fel azt a célt, hogy minden partnerünk számára pénzügyi függetlenséget tegyünk lehetővé. Néhányunk számára ez nem egy hatalmas összeg, de biztosít egy kis extra keresetet, mely minden háztartásban jól jöhet. Aktívan oktatjuk az adósságmentes életformát, mely kulcsfontosságú a pénzügyi szabadsághoz. A SevenPoint2® célja az, hogy megmutassa Önnek, milyen könnyen élhet kényelmes életet stressz és adósságok nélkül.

A SevenPoint2® megalapozza világszerte az egészséges, élettel teli, pénzügyi szabadságot nyújtó létformát. Tökéletes időzítés a cselekvésre és a sikerre. Arra kérjük, csatlakozzon a Lúgosító Mozgalomhoz. MOST jött el az idő!