Stop Hunger Now - Cancer Schancer Movement
Csatlakozzon a SevenPoint2-hoz a segítségnyújtásban...

Közösség

Kezünkben a világ

A SevenPoint2 elkötelezett a rászorulók segítése és a megfelelő munkakörülmények megteremtése iránt. Ebből kifolyólag örömmel támogatunk olyan szervezeteket, melyek mások életminőségének javítását segítik elő. Ilyen mozgalom a Stop Hunger Now, amely azt tűzte ki célul, hogy véget vessen az éhezésnek a világ legkiszolgáltatottabb Közösségeiben. A következő részben az internetes oldalukon feltüntetett küldetésükről és céljukról olvashat.

”A Stop Hunger Now egy nemzetközi éhínség ellen küzdő ügynökség, amely már több mint 15 éve dolgozik az éhezés megszüntetésén. 1998 óta a szervezet folyamatosan élelmiszert és más alapvető életmentő csomagokat juttat el gyermekeknek és családoknak a világ minden részén.”

"A Stop Hunger Now 2005-ben hozta létre ételcsomagoló programját. A program során tökéletesítettük azt a folyamatot, melynek segítségével rizst, szóját, szárított zöldségeket és egy 21 alapvető vitamint és ásványi anyagot tartalmazó ízesítő keveréket kis ételcsomagokba helyezünk. Minden csomag csak 60 forintba kerül. A csomagot könnyű tárolni, minőségét akár 2 évig is megőrzi és gyorsan szállítható. A Stop Hunger Now olyan nemzetközi partnerekkel működik közre, akik kiszállítják és országon belül kiosztják a csomagokat."

A SevenPoint2 büszke arra, hogy segítségére lehet a Stop Hunger Now mozgalomnak a világra gyakorolt pozitív befolyása erősítésében. Arra kérjük, támogassa a Stop Hunger Now-t egy karkötő megvásárlásával.

7.2 Stop Hunger Now Karkötő

 Stop Hunger Now Karkötő

Az univerzális méretű karkötő kizárólag újrahasznosított anyagokból készült és a következő szlogen látható rajta: I’m SevenPoint2. Are You” A SevenPoint2 a karkötőkből befolyó minden összeget a Stop Hunger Now alapítványnak utal át. Egy karkötő ára elegendő egy gyermek EGY HETI élelméhez! Tárgy #7027.

Amennyiben kapcsolatban van egy olyan szervezettel, melynek céljai Ön szerint egyeznek a SevenPoint2 küldetésével, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba. Írjon nekünk az Outreach@SevenPoint2.com címre, bemutatva a szervezetet és megadva elérhetőségüket, hogy fel tudjuk keresni őket.

Köszönjük!

Cancer Schmancer

Cancer Schancer mozgalom

A Cancer Schmancer elkötelezett az oktatás és a rák korai kiszűrése mellett. Amennyiben sikerül korán kiszűrni, a rákbetegségek 90%-os bizonyossággal legyőzhetők! A Cancer Schmancer hitvallása az, hogy kezünkbe vehetjük az életünket és azoknak a nőknek az életét, akiket szeretünk, ha gyógyászati fogyasztókká válunk, hallgatunk a saját testünkre, a megfelelő kérdéseket tesszük fel az orvosunknak és mindig kikérjünk más orvosok véleményét is. Ilyen módon megelőzhető a rákos megbetegedés vagy nagyon korai szakaszában kiszűrhető. Van remény, hiszen minden nő kortól, etnikai hovatartozástól, szociális helyzettől függetlenül megérdemli a túlélés lehetőségét.

Mi, a SevenPoint2 munkatársai büszkén állunk a Stop Hunger Now és a Cancer Schmancer mozgalmak mögött őszinte és elkötelezett erőfeszítésük megvalósításában azért, hogy jobbá tehessék a világot. Arra kérjük, csatlakozzon hozzánk mint támogató (lásd lent)

www.cancerschmancer.org/shop